Equistro - Cartiflex

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: Eq06

Aanvullend voer om de beweeglijkheid en functie van de gewrichten bij paarden te ondersteunen. CARTIFLEX wordt aanbevolen voor atletische paarden waarvoor een optimale gewrichtsfunctie en comfort gewenst is, vooral tijdens werkprogramma's (training, wedstrijdseizoen en wedstrijdseizoen), wanneer de gewrichtsstructuren (kraakbeen, pezen en ligamenten) zwaar belast worden.

INGREDIËNTEN BESCHRIJVING

Bevat een originele combinatie van natuurlijke Groenlipmossel (GLM) en bruine zeewierextracten, evenals de antioxidanten vitamine E en selenium. Groenlipmossel is van nature rijk aan glucosamine, chondroïtinesulfaat en lipiden, belangrijke bestanddelen voor de gezondheid van gewrichtskraakbeen. Bruin zeewier onttrekt net als groenlipmossel uit de zee een onvergelijkbare rijkdom aan niet alleen mineralen, vitamines en sporenelementen die tot 36% van de droge stof kunnen uitmaken, met name calcium en magnesium, beide essentiële componenten voor de gewrichtsstructuur, maar ook algen fytonutriënten (phlorotannines), die een breed scala aan potentiële biologische activiteit bieden. Lipiden vertegenwoordigen 1-5% van de droge stof van algen en vertonen een interessante meervoudig onverzadigde vetzuursamenstelling, met name met betrekking tot omega 3- en omega 6-vetzuren die bijdragen aan de gezondheid van gewrichten. Selenium en vitamine E dragen bij aan het formidabele antioxidantennetwerk van het paard.

SAMENSTELLING

Appelpulp, (gedroogd) Perna canaliculus gevriesdroogd extract (1 kg extract bevat 240000 mg glycosaminoglycanen) 18,33%, Maltodextrine, Calciumcarbonaat, Zeewiermeel (Ascophyllum Nodosum) 0,5%. Additieven / kg: Aminozuren en zouten: DL-Methionine technisch zuiver (3c301) 195000 mg. Vitaminen en provitaminen: Vitamine E / all-rac-alfa-tocoferylacetaat (3a700) 10.000 IU. Verbindingen van sporenelementen: selenium als natriumseleniet (E8) 9 mg.

ADMINISTRATIE

Paarden (500 kg): 15 g (1 lepel) tweemaal daags. Veulens / pony's: 7,5 g (½ schep) tweemaal daags per dag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »