Equistro - Triforce

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: Eq38

Aanvullend diervoeder voor paarden dat antioxidanten, vitamine C, vitamine E, organisch selenium, essentiële aminozuren, DL-methionine en L-lysine bevat. Met name aanbevolen voor paarden die spiervitaliteit en topprestaties nodig hebben door regelmatige en ononderbroken intensieve training en competitie. Bestemd om de prestaties en vitaliteit van paarden te ondersteunen in de aanwezigheid van vrije radicalen die gepaard gaan met intensieve training en inspanning.

INGREDIËNTEN BESCHRIJVINGTRIFORCE

bevat vitamine C (Ester-C®), vitamine E en een gemakkelijk op te nemen selenium in combinatie met de essentiële aminozuren L-lysine en DL-methionine. Vitamine E, vitamine C (Ester-C®) en organisch selenium: hoog gehalte aan geleverde antioxidanten - Voor de bescherming van cellen tegen de werking van vrije radicalen - Beperking van de oxidatieve stress - Bescherming van spiercelwanden L-lysine & DL-methionine: vitale aminozuren voor spiereiwit (actine en myosine) - Werkt mee aan het herstel van beschadigde spiervezels - Voor de regeneratie van spiervezels

SAMENSTELLING

Dextrose, Lactose, Calciumcarbonaat. Additieven / kg: Vitaminen en provitaminen: Vitamine C (als calcium-L-ascorbaat) (3a312) 150000 mg, vitamine E / all-rac-alfatocoferylacetaat (3a700) 110000 IU. Aminozuren en zouten: DL-methionine technisch zuiver (3c312) 3200 mg, L-lysine-monohydrochloride technisch zuiver (3.2.3). 740 mg. Samengesteld uit sporenelementen: selenium (als natriumseleniet) (E8) 25 mg.

ADMINISTRATIE

Te mengen met voer. Paarden (500 kg): 20 g (1 schep) / dag. Veulens / pony's: 10 g (1/2 schep) / dag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »