Equistro - Respadril

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: Eq33

Vloeibaar aanvullend voer voor paarden met een unieke originele combinatie van geselecteerde planten en gemakkelijk op te nemen koper (IPALIGO® sporenelement). Ondersteunt de normale functie van het ademhalingssysteem.

INGREDIËNTEN BESCHRIJVING

De uitgebreid onderzochte planten in RESPADRIL staan ??bekend om hun deugden van de luchtwegen. De aromatische essences en plantenextracten kunnen het ademhalingscomfort bevorderen, waardoor het paard normaal kan eten. Zoethout kan het natuurlijke zelfreinigende proces en de slijmvorming in de bovenste en onderste luchtwegen ondersteunen. Oregano, dennen en eucalyptus helpen de weerstand en natuurlijke regeneratie van de luchtwegen. Koper is een biologische antioxidant en in RESPADRIL is het gebonden aan aminozuren, die zorgen voor een snelle assimilatie.

SAMENSTELLING

Suiker, 1,2 propaandiol. Additieven / kg: samengesteld uit sporenelementen; Koper als koper (II) chloride dihydraat (E4) 800 mg. Aromatisch: Glycyrrhiza glabra (zoethout) extract 56000 mg, Etherische eucalyptusolie 12000 mg, Essentiële Origanum-olie 4000 mg, Etherische pijnboomolie 4000 mg, Glycine 2000 mg.

ADMINISTRATIE

Paarden (500 kg): 40 ml per dag gedurende 5 dagen. Veulens en pony's: 20 ml per dag gedurende 5 dagen. Met voer, drinkwater of direct in de mond toedienen.

CONTROLE DOPING

Voordat Respadril op de markt wordt gebracht, worden alle batches van Respadril geanalyseerd op milieuverontreinigingen, om ervoor te zorgen dat het product geen ingrediënten bevat die waarschijnlijk een positieve dopingtest opleveren. Maar RESPADRIL bevat ethanol, vatbaar voor een positieve dopingtest.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »