Equistro - Mega base

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: Eq27

Mineraalvoer voor paarden bestemd om te helpen voorzien in hun behoefte aan voedingsstoffen. Aanbevolen voor actieve, gezonde paarden die een voerrantsoen krijgen dat rijk is aan granen. MEGA BASE kan helpen bij het dekken van de basisbehoeften aan mineralen voor alle paarden, in het bijzonder paarden die krachtvoer krijgen (brok…). Door de dagelijkse aanvoer aan te passen, wordt in de toenemende behoefte zowel tijdens de opfok als tijdens de inloopperiode voorzien.

INGREDIËNTEN OMSCHRIJVING

MEGA BASE bevat 3 sporenelementen en vetoplosbare vitamines. De componenten zijn specifiek geselecteerd om het skelet, het bindweefsel en het gewrichtskraakbeen optimaal te voorzien van deze sleutelelementen om het paard zo lang mogelijk de normale structuur te laten behouden. MEGA BASE bevat calcium en fosfor in aangepaste gehaltes, evenals belangrijke vitamines, mineralen en gemakkelijk op te nemen sporenelementen (IPALIGO®) en prebioticum (ACTIGEN®).

SAMENSTELLING

Calciumcarbonaat, Dode gist van Saccharomyces cerevisiae-soort (ACTIGEN®) 16,6%, Lactose, Dextrose, Natriumchloride, Dicalciumfosfaat. Additieven / kg: Verbindingen van sporenelementen: Zink - Zn, Zinkchelaat van aminozuren, gehydrateerd (E6) 4000 mg, Koper - Cu, Cupric chelaat van aminozuren, gehydrateerd (E4) 250 mg, Organische vorm van selenium geproduceerd door Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (Geseleniseerde gist geïnactiveerd) (3b8.10) 9 mg. Vitaminen en provitaminen: vitamine A (retinylacetaat) (3a672a) 300.000 IE, vitamine E / all-rac-alfa-tocoferylacetaat (3a700) 4000 IE, vitamine D3 (E671) 3000 IE. Antioxidant: Ascorbylpalmitaat (1b304) 9900 mg.

ADMINISTRATIE

Paarden (500 kg): 50 g (2 maatschepjes) / dag. Veulens / pony's: 25 g (1 schep) / dag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »