Stiefel - Mag Power Liquid

€--,--
€--,-- Excl. btw
Merk:
Artikelnummer: STFL100823
Stukprijs: €--,-- / Stuk

Stiefel Mag Power Liquid is een vloeibare dieetvoeding om stressreacties te verminderen. De belangrijke combinatie van magnesium, tryptofaan en zink kan een positief effect hebben op geïrriteerde, nerveuze en gestreste paarden met voer gerelateerde tekortkomingen. Dit kan een positief effect hebben op veerkracht, concentratie en prestatiereserves.

Stiefel Mag Power Liquid bevat magnesium, calcium, vitamine B12, zink en extra tryptofaan. De Mag Power Liquid wordt in het voer gedaan om stressreacties te verminderen en de veerkracht te vergroten en kan ook in vloeibare vorm oraal worden verstrekt. Wanneer het paard onder stress staat, worden alle prestatiereserves geactiveerd zodat het voor bedreigingen kan vluchten of ze kan bestrijden. Alle spieren worden aangespannen, ook de hartspier. Magnesium speelt een speciale rol voor de hartspier, omdat het een calciumantagonist is die kan helpen de hartactiviteit te normaliseren. De uitscheiding van magnesium wordt ook verhoogd wanneer stresshormonen zoals cortisol of adrenaline vrijkomen. Verschillende processen die verband houden met stress verhogen de magnesiumconsumptie - en een tekort aan magnesium kan de effecten van stress opnieuw versterken. Vitamine B12 kan ook de zenuwen versterken en de concentratie verhogen. L-tryptofaan is een essentieel aminozuur. L-tryptofaan is effectief omdat het door de stofwisselingsprocessen wordt omgezet in serotonine. Het is een van de weinige aminozuren die gemakkelijk de bloed/hersenbarrière kan passeren. Het effect wordt beschreven als stemming verhogend en kalmerend. Gebrek aan L-tryptofaan, vooral in stresssituaties, leidt tot irritatie, onbalans en gebrek aan prestatiereserves.

Voedingsadvies:
Grote paarden (lichaamsgewicht 600 kg) 25 ml - 50 ml / dag
Kleine paarden 15 ml - 30 ml / dag
Aanbevolen duur van de voeding: 2 tot 4 weken.

Bewaar het voer op een koele en droge plaats beschermd tegen direct zonlicht. Gebruik kort na opening. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren.

lease neem kennis van de huidige antidoping- en medicatie controle richtlijnen (ADMR) van de FM (Duitse Rijvereniging).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »