Rapide - Lederdressing 500ml

Lederdressing met lanoline. Leder is een ademend, levend natuurproduct. Rapide lederdressing is een reinigend en voedend onderhoudsmiddel, speciaal ontwikkeld voor leder.

Artikelnummer: RAP1012049

Lederdressing met lanoline. Leder is een ademend, levend natuurproduct. Rapide lederdressing is een reinigend en voedend onderhoudsmiddel, speciaal ontwikkeld voor leder. Ideaal voor alle lederen producten zoals, hoofdstellen, tuigen, lederen laarzen maar ook voor tassen, riemen, schoenen, meubelen etc. (uitgezonderd suède). Regelmatig onderhoud houdt het leder soepel, waterafstotend en verlengt de levensduur. Het voorkomt uitdrogen, barsten en vuil worden. Het ontbreken van elke chemische toevoeging maakt Rapide lederdressing geschikt voor de meest fijne ledersoorten. Het bevat uitsluitend natuurlijke reinigingsmiddelen en diverse zachte en voedzame oliën. Is een emulsie van hoogwaardige grondstoffen als lanoline, carnaubawas ( plantaardig).

Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik goed schudden. Met schone doek of spons de lederdressing aanbrengen, goed inwrijven en enige tijd laten intrekken. Daarna met een schone droge doek goed uitwrijven, tot de oorspronkelijke glans is teruggekeerd. Regelmatig gebruik houdt het leder mooi, levendig en soepel. Door diep indringen wordt het leder gevoed.

Altijd op een onopvallende plaats uitproberen, vooral op een nieuw stuk leer!!! Vorstvrij bewaren. Niet gebruiken op suède.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »