Stiefel - Kidney Herbs

Artikelnummer: STFL100837
Stukprijs: €--,-- / Stuk

Stiefel nierkruiden kunnen op natuurlijke wijze bijdragen aan de ondersteuning van de nierfunctie en de uitscheiding bevorderen.

De geselecteerde kruiden bevatten waardevolle stoffen om de nierfunctie te ondersteunen. Tegenwoordig hebben veel paarden last van stofwisselingsproblemen. Dit gaat vaak gepaard met overbelasting van de uitscheidingsorganen zoals de lever en de nieren, die daardoor niet meer de vereiste prestatie kunnen leveren. Het voeren van Stiefel-nierkruiden kan de wateruitscheiding op natuurlijke wijze reguleren en bevorderen. Het kan dus de uitscheiding via de nieren ondersteunen.
Met brandnetel, berkenblad, zilverwier, guldenroede, veldpaardenstaart en ginkgo.

Voedingsadvies :
Paarden (600 kg lichaamsgewicht) 50
g per dag Kleine paarden 25 g per dag

Recreatieve behandeling gedurende 30 dagen, naar behoefte 2-3 maal per jaar herhalen, eventueel afgewisseld met Stiefel leverkruiden.
1 eetlepel komt overeen met ca. 6g Droog of gebrouwen met de bouillon door het voer mengen. Bewaar het voer op een koele en droge plaats beschermd tegen direct zonlicht. Gebruik kort na opening. Gelieve kennis te nemen van de huidige antidoping- en medicatie controle richtlijnen (ADMR) van de FM (Duitse Rijvereniging).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »