Stiefel - Immunity Herbs

€--,--
€--,-- Excl. btw
Merk:
Artikelnummer: STFL100802
Stukprijs: €--,-- / Stuk

Stiefel immuniteitskruiden zijn een geselecteerde kruidenmengeling om het immuunsysteem te ondersteunen en de afweer van het lichaam te versterken. Met rozenbottel, echinacea, zoethoutwortel, taigawortel, munt, guldenroede.

De geselecteerde kruiden ondersteunen op natuurlijke wijze het immuunsysteem van de slang en versterken de afweer. Het immuunsysteem wordt continu geconfronteerd met virussen en andere ziekteverwekkers uit de omgeving. Een functioneel immuunsysteem bij een gezond paard kan deze ziekteverwekkers afstoten en het paard beschermen tegen ziektes. Stiefel-immuniteitskruiden kunnen de aanmaak van bloedcellen activeren die ziekteverwekkers bestrijden. Het kan daardoor de afweer van het paard versterken en ziektes voorkomen. Met rozenbottel, echinacea, zoethoutwortel, taigawortel, munt, guldenroede.

Voedingsadvies :
Paarden (600 kg lichaamsgewicht) 60 g per dag
Kleine paarden 30 g per dag
1 volle eetlepel komt overeen met ca. 8g.

Herstellende behandeling gedurende 30 dagen, indien nodig herhalen. Droog of gebrouwen met de bouillon door het voer mengen.
Bewaar het voer op een koele en droge plaats beschermd tegen direct zonlicht. Gebruik kort na opening.
Gelieve kennis te nemen van de huidige antidoping- en medicatie controle richtlijnen (ADMR) van de FM (Duitse Rijvereniging).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »