Stiefel - Ginger, ground

€--,--
€--,-- Excl. btw
Merk:
Artikelnummer: STFL100804
Stukprijs: €--,-- / Stuk

Stiefel pure gember kan positieve effecten hebben op het bewegingsapparaat en het algemene welzijn bij voer gerelateerde tekortkomingen.

De traditionele geneeskrachtige plant groeit in de regio van India tot Maleisië en China. Gember bevat waardevolle ingrediënten zoals etherische oliën en bijzonder prikkelende stoffen die verschillende positieve effecten hebben. De prikkelende stoffen hebben ontstekingsremmende eigenschappen en hebben positieve effecten bij spierpijn, gewrichtspijn en hoofdpijn. Het ademhalings- en bronchiale systeem wordt positief beïnvloed. Natuurlijke ingrediënten: etherische oliën, zingiberen, zingiberol, gingerol, shogaol.

Voedingsadvies:
Paarden (600 kg lichaamsgewicht) 20 g per dag
Kleine paarden 10 g per dag
1 eetlepel komt overeen met ca. 10 gram

Verhoog de dosis geleidelijk. Niet voeden tijdens de zwangerschap. Ga niet langer dan 6 weken door met de normale hoeveelheid voer. Kleinere doses kunnen voor een langere periode worden gegeven. Meng gember door het voer, eventueel een beetje nat.

Bewaar het voer op een koele en droge plaats beschermd tegen direct zonlicht. Gebruik kort na opening. Gelieve kennis te nemen van de huidige antidoping- en medicatiecontrolerichtlijnen (ADMR) van de FM (Duitse Rijvereniging).

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »