Nacricare - GDB

Artikelnummer: Nc100929
Stukprijs: €--,-- / Stuk

Nacricare-modderkoortscrème GDB is speciaal ontwikkeld om de behandeling van modderkoorts bij paarden te helpen.


Eigenschappen van deze wondgenezende crème voor koten:
Helpt het wondgenezingsproces te stimuleren
Draagt ​​bij aan het verzachten van jeuk
Hydrateert, voedt en verlicht strakheid
Gebruikt voor de symptomen van modderkoorts, maakt deze crème het mogelijk jeuk te verlichten die verband houdt met de korstjes van modderkoorts.
De werking ervan vermindert ongemak door de huid van het paard te hydrateren en te voeden.
Het biedt een uniek herstel van de huid en verlicht daarom de strakheid als gevolg van de kieren in de koot.

Deze efficiëntie van deze verzorgingscrème voor paarden is afgeleid van het 100% natuurlijke parelmoerpoeder dat alles brengt wat de huid nodig heeft om in de beste omstandigheden te genezen.
Het parelmoerpoeder wordt geassocieerd met etherische oliën met antibacteriële en schimmelwerende acties om te vechten tegen superinfecties van de opperhuid.

Het is geformuleerd met karitéboter voor een hydraterende en voedende werking op de scheuren van de huid veroorzaakt door modderkoorts.


Toepassingsgebied paarden:
Wondverzorging op modderkoorts


Aanwijzingen voor gebruik voor deze modderkoortscrème:
1. Reinig de koot met water en een ontsmettingsmiddel;

2. Verwijder geen bestaande korsten;

3. Droog zonder te schrobben;

4. Breng de crème aan op een steriele pledget en verdeel deze over de koot beginnend onder de kogel helemaal tot aan de bollen.

5. Laat het zo rusten of bedek het met een dressing om de korstjes te verzachten. Als het paard in een zanderige omgeving gaat, dek dan de koten af.

6. Vernieuw applicatie dagelijks


GDB belangrijkste ingrediënten:
Karitéboter - Mariene biopolymeren - Salieblaadjes - Rozenbottelolie - Kruidnagelolie - Melkzuur - Hulpstoffen


Bijwerkingen :
Er zijn geen allergieën of andere bijwerkingen gemeld.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »