Furminator Paard 13 cm

€--,-- Excl. btw
Levertijd: 1 á 2 Werkdagen
Artikelnummer: 335125
Aantal: 2

Het succes van de FURminator ® is niet te stoppen.

Velen hebben inmiddels de verbluffende resultaten met eigen ogen mogen aanschouwen. Spendeer meer tijd met uw dier met plezier maken, in plaats van kammen en borstelen om al die losse haren verwijderd te krijgen.
Met de FURminator wordt het allemaal een stuk eenvoudiger.

Kunnen huisdierverzorgingsproducten echt de wereld veranderen?

Vaak zijn het de simpelste ideeën die ons leven echt veranderen. Dit is zo'n geval. Al eeuwen zijn huisdieren in ons hart gesloten, maar het haarverlies van de dieren zorgt er bij vele huishoudens voor dat de dieren vroegtijdig weg worden, ondanks de liefde van de huisgenoten.

Nieuwe kansen voor de oude relatie tussen mens en dier.

De wereld van de dierenliefhebber - en dat is bijna iedereen op deze aarde - heeft gewacht op een echt effectieve methode om het probleem van het verharen aan te kunnen pakken. Nu is hij daar, de revolutionaire FURminator Professional deShedding  Producten, bestaande uit de FURminator ® en de FURminator ® Deluxe. Dus dierliefhebbers kunnen weer met volle teugen van hun dieren genieten, zonder de problemen van het verharen.

Verwijder haar van je dier en niet van je bank.

Des te meer haar je al van je dier afhaalt, des te minder hoef je nog van je bank af te halen, en van je kleren, de vloer, je auto en je hele huis. Maar de meeste producten pakken niet het letterlijk onderliggende probleem aan, de ondervacht van uw dier.

Het is niet het haar dat je ziet.
Het is het haar dat je niet ziet.

De ondervacht van uw dier wordt een ondoordringbare massa los en dood haar, de voornaamste reden van verharen. De FURminator ® grijpt het losse haar en de onderwol en verwijderd met gemak 90% daarvan, zonder de bovenvacht te beschadigen. Het brengt de natuurlijke vetlaag van de huid van uw dier naar boven, waardoor het een glanzende gezonde vacht krijgt.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »