Equistro - Elimination

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: Eq10

Een voeder met paardenbloem, artisjok en orthosifon dat speciaal is samengesteld om het dieet van het paard te verrijken en de voedingsdiversiteit te ondersteunen. Gebruik: na inspanning, bij seizoenswisselingen en vooral in het voorjaar, na een medische behandeling.

INGREDIËNTEN BESCHRIJVING

Na inspanning, ziekte of medicatie produceert het lichaam van het paard gifstoffen die de lever en de nieren kunnen overbelasten. Deze gifstoffen zijn schadelijk voor de gezondheid en de prestatie van het paard. Dit kan worden verlicht door effectieve drainage, en zo herstel vergemakkelijken.

SAMENSTELLING

Gerst vier, Artisjok (Cynara scolymus L.) poeder, Javathee (Orthosiphon stamineus benth.) Poeder, Appelpulp gedroogd, Alfalfa - gedroogd op hoge temperatuur, Paardebloem (Taraxacum officinale) poeder, Gedroogde johannesbroodpitmeel - gemicroniseerd. Bronnen van eiwitten: Cynara scolymus L., Orthosiphon stamineus benth., Taraxacum officinale.

ADMINISTRATIE

Volwassen paarden (500 kg): 50 tot 100 g (1 tot 2 maatlepels) per dag gedurende 5 tot 10 dagen na inspanning met of zonder de dagelijkse voeding.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »