Pet-Joy - Doggy Care + Wound Care

DoggyCare Pet Wound Care is een milieuvriendelijke oplossing die speciaal is ontwikkeld om wonden te verwijderen van organische vlekken. De formule met probiotica elimineert organisch materiaal en optimaliseert daardoor de flora rond en op wonden.

€--,--
€--,-- Excl. btw
Merk:
Artikelnummer: DCWC100
Stukprijs: €--,-- / Stuk

DoggyCare Pet Wound Care is een milieuvriendelijke oplossing die speciaal is ontwikkeld om wonden te verwijderen van organische vlekken. De formule met probiotica elimineert organisch materiaal en optimaliseert daardoor de flora rond en op wonden. Wetenschappelijk geverifieerd door dierenartsen en laboratoria.

Instructies: Scheer de haren rond de wond af. Maak de wond schoon met lauw water om onzuiverheden te verwijderen en droog deze grondig af met een zachte doek. Spuit licht met DoggyCare Pet Wound Care en breng een verband aan. Herhaal de behandeling dagelijks.

Samenstelling: >30% water, <5% anionogene oppervlakte-actieve stoffen, biologische agentia micro-organismen EU Groep 1.

Aanbevelingen: Goed schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Niet geschikt voor consumptie (mensen). Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een droge plaats en buiten het bereik van kinderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »