Pet-Joy - Doggy Care + Eye Care

DoggyCare Pet Eye Care is een eenvoudige en snelle oplossing voor het reinigen van de ooghoeken en oogleden van uw huisdier. De toegevoegde probiotica reinigen en verwijderen organische resten die ontstekingen kunnen veroorzaken.

€--,--
€--,-- Excl. btw
Merk:
Artikelnummer: DCEYC100
Stukprijs: €--,-- / Stuk

DoggyCare Pet Eye Care is een eenvoudige en snelle oplossing voor het reinigen van de ooghoeken en oogleden van uw huisdier. De toegevoegde probiotica reinigen en verwijderen organische resten die ontstekingen kunnen veroorzaken. Geverifieerd door dierenartsen

Instructies: Week een kompres met DoggyCare Pet Eye Care en dep de ooghoek zachtjes om de gevormde korst te verzachten. Laat het product inwerken en wrijf het dan voorzichtig af. Gebruik altijd een ander kompres voor elk oog om infectie te voorkomen. Herhaal de behandeling regelmatig om ontstekingen te voorkomen.

Samenstelling: >30% water, <5% anionogene oppervlakte-actieve stoffen, biologische agentia micro-organismen EU groep 1.

Aanbevelingen: Goed schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Niet geschikt voor consumptie. Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een droge plaats en buiten het bereik van kinderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »