Pet-Joy - Doggy Care + Ear Care

DoggyCare Pet Ear Care is een natuurlijke oplossing voor een snelle en eenvoudige behandeling van de oorhygiëne van uw huisdier.

€--,--
€--,-- Excl. btw
Merk:
Artikelnummer: DCEC100
Stukprijs: €--,-- / Stuk

DoggyCare Pet Ear Care is een natuurlijke oplossing voor een snelle en eenvoudige behandeling van de oorhygiëne van uw huisdier. De toegevoegde probiotica maken de gehoorgang grondig schoon en verwijderen organische resten die ontstekingen kunnen veroorzaken. Geverifieerd door dierenartsen.

Instructies: Breng 2 tot 4 keer per week een paar druppels direct in het oor aan, afhankelijk van de reinheidsgraad. Laat het product inwerken en gebruik dan een zachte doek (geen wattenstaafje) om overtollige resten te verwijderen.

Samenstelling: >30% water, <5% anionogene oppervlakte-actieve stoffen, biologische agentia micro-organismen EU groep 1, <1% niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen.

Aanbevelingen: Goed schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Niet geschikt voor consumptie. Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een droge plaats en buiten het bereik van kinderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »