Pet-Joy - Doggy Care + Dental Care

DoggyCare Pet Dental Care is een oplossing voor de mondhygiëne van uw huisdier. De toegevoegde probiotica zorgen voor een grondige reiniging van de tanden en het tandvlees en voorkomen zo de fixatie van afvalstoffen op moeilijk bereikbare plaatsen.

€--,--
€--,-- Excl. btw
Merk:
Artikelnummer: DCDC100
Stukprijs: €--,-- / Stuk

DoggyCare Pet Dental Care is een oplossing voor de mondhygiëne van uw huisdier. De toegevoegde probiotica zorgen voor een grondige reiniging van de tanden en het tandvlees en voorkomen zo de fixatie van afvalstoffen op moeilijk bereikbare plaatsen. Geverifieerd door dierenartsen.

Instructies: Spuit 1 tot 2x per dag rechtstreeks op de tanden en het tandvlees. Voor de beste resultaten is het raadzaam de tandsteen verwijderen te laten voordat met de behandeling wordt begonnen (noodzakelijk voor oudere dieren).

Samenstelling: >30% water, <5% anionogene oppervlakte-actieve stoffen, biologische agentia micro-organismen EU Groep 1, <1% aromatische stoffen.

Aanbevelingen: Goed schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Niet geschikt voor consumptie (mensen). Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een droge plaats en buiten het bereik van kinderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »