Equistro - Betamag forte liq

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: Eq05

Vloeibaar dieetvoeder dat een magnesiumconcentraat en gemakkelijk opneembare zinksporenelementen (IPALIGO®) bevat, bedoeld om stressreacties bij paarden te verminderen en bij te dragen aan het welzijn. BETAMAG Forte helpt om een ??kalm, evenwichtig paard te behouden, in het bijzonder aanbevolen voor wedstrijdpaarden of paarden die worden vervoerd of die onderhevig zijn aan veranderingen in het management (bijv. Nieuwe stallen / weiland of externe gebeurtenis) of waar de magnesiumopname laag is.

INGREDIËNTEN BESCHRIJVING

Magnesium staat bekend als een belangrijke neurale factor, en als het voldoende wordt aangeboden, zal het de afgifte van stresshormonen in het lichaam voorkomen. Net als magnesium speelt zink ook een belangrijke rol bij stress: het zinkgehalte daalt in stressvolle situaties. De zinkbehoefte voor paarden van alle leeftijden is ongeveer 50 mg / kg voer.

SAMENSTELLING

Magnesiumaspartaat, sucrose. Additieven / kg: samengesteld uit sporenelementen: zink (als zinkchelaat van glycinehydraat (3b607)) 10900 mg. Aromatische stoffen: Glycine 10480 mg.

ADMINISTRATIE

Paarden (500 kg) - verhoogde fysieke inspanning: 10 ml een of twee keer per dag. Pony's: een of twee keer per dag 5 ml. Toedienen gedurende 2 tot 4 weken, te mengen met voer, drinkwater of orale applicator. Het wordt aanbevolen om vóór gebruik of voordat de gebruiksperiode wordt verlengd, een dierenarts te raadplegen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »