Equistro - B-carotin

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: Eq04

Aanvullend voer voor fokmerries en hengsten dat ß-caroteen, vitamine A en E, vetzuren en ijzer bevat. ß-Carotin is ontwikkeld om de essentiële vitamines en vitamine-voorlopers te leveren, met name 500 mg ß-caroteen per dag, die nodig zijn voor een optimale reproductieve gezondheid in de aanloop naar en tijdens het dekseizoen, vooral tijdens periodes waarin vers voer is minder overvloedig. dat wil zeggen januari-mei.

INGREDIËNTEN BESCHRIJVING

ß-caroteen is niet alleen een voorloper van vitamine A, maar is ook direct betrokken bij de biosynthese van progesteron, een hormoon dat centraal staat in de kwaliteit en levensvatbaarheid van het sperma bij de hengst en bij de verschillende reproductieve stadia van de fokmerrie. ß-caroteen is betrokken bij de rijping van de follikel, de warmtecyclus, de conceptie en het behoud van de zwangerschap. ß-caroteen, vitamine A, vitamine E en onverzadigde vetzuren (met name omega 3) spelen een cruciale rol bij de vruchtbaarheid van merries en hengsten.

SAMENSTELLING

Dextrose, Visolie 8%, Calciumcarbonaat. Additieven / kg: Vitaminen en provitaminen: Vitamine A (3a672a) 200.000 IE, Beta-caroteen (3a160 (a)) 10.000 mg, Vitamine E / all-rac-alfa-tocoferylacetaat (3a700) 10.000 mg. Verbindingen van sporenelementen: ijzer (als ferrochelaat van aminozuren, gehydrateerd) (E1) 1700 mg.

ADMINISTRATIE

Fokmerrie (500 kg): 50 g = 2 maatschepjes / dag vanaf 60 dagen voor de kweek en tijdens de dracht. Hengsten (500 kg): 25-50 g = 1 à 2 maatschepjes / dag afhankelijk van het aantal merries dat wordt gedekt / spermabehoeften. Voeg toe aan het gebruikelijke rantsoen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »