Atcom - Atcom Provido-Vital 25kg

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: AT-5960968

Atcom Provido-Vital
Elk paard moet optimaal worden verzorgd. Het afnemende aandeel sporenelementen en mineralen in diervoeders leidt echter tot deficiëntiesymptomen. Deze moeten worden gecompenseerd, zodat het dier niet wordt beschadigd. Op dit moment gebruikt Atcom Provido-Vital bij het voeren van paarden.

Hoe optimaliseert Atcom Provido-Vital dagelijks paardenvoer?
In het bijzonder wordt het paardenvoer ondersteund door organisch gebonden koper, mangaan en zink. Deze mineralen zijn nodig in veel lichaamsfuncties. Hun positieve effect dus gebruikt door het hele paard. Alleen door een perfecte samenstelling van organische en anorganische sporenelementen is de biologische beschikbaarheid van de Atcom Provido-Vital zo goed. Als biologische beschikbaarheid niet aanwezig is, kan het paard de elementen niet gebruiken voor de productie van hormonen en enzymen. Maar ze worden ook rechtstreeks in de cellen gebruikt.

Om het paardenvoer zo goed mogelijk te ondersteunen, zijn de volgende vitamines aan de Atcom Provido-Vital toegevoegd:
Vitamine A, D3, C en E evenals de B-vitamines en biotine. De combinatie van deze vitamines ondersteunt ook het immuunsysteem.

Atcom Provido-Vital is natuurlijk ook geschikt voor de basisverzorging van grotere kuddes paarden. Vanwege de korrelvorm is het voor elke eigenaar gemakkelijk te hanteren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »