Atcom - Atcom Junior-Vital 25kg

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: AT-5960981

Voor wie is Atcom Junior-Vital geschikt?
Voor jonge paarden tot de 48e maand, die problemen hebben met maag of spieren. Bovendien verbetert de Atcom Junior Vital het bindweefsel in het paard en versterkt het zijn kraakbeen. Bovendien kan dit voedingssupplement voor paarden ook worden gebruikt om het metabolisme te normaliseren en de algemene gezondheid te verbeteren.

Waar is het effect van de Atcom Junior Vital op gebaseerd?
Het supplement voor paardenvoer bevat vitamines A, B, C, D en E. Daarnaast levert het ook belangrijke elementen zoals jodium, selenium, kobalt, ijzer, mangaan, kalium en magnesium. Het geheel van deze elementen voorkomt bewegingsstoornissen bij paarden en voorkomt voortijdige slijtage. Calcium en fosfor versterken zijn botten. Bentoniet montmorilloniet en kiezelgoer binden verontreinigende stoffen, waardoor vergiftiging uitgesloten is. En het ruwe eiwit in de Atcom Junior Vital versnelt de spiergroei.

Hoe moet het supplement Atcom Junior-Vital worden toegediend?
De fabrikant beveelt aan dat dit supplement voor paardenvoer wordt toegediend in doses van 30 gram per paard per dag. Omdat het product ook wordt verkocht in zakken met een capaciteit van 25 kg, een aankoop voor 2 jaar, als u een paard hebt. En zelfs als je 2 paarden hebt, is een zak voldoende voor 12 maanden, dus je hoeft geen kostenexplosie te vrezen. Daarom is het de moeite waard om de remedie te kopen voor alle paardeneigenaren die hun paarden gezond willen houden voor een redelijke prijs.

Samenstelling van Atcom Junior Vital:
Gist, sojameel, wafelmeel, suikerbietmelasse, monocalciumfosfaat, magnesiumoxide, koolzuurhoudende algenkalk, natriumchloride, zeezout, lijnolie, zeewier, magnesiumfumaraat, luzernegroenten, plantaardig vet, anijs, knoflook, komijn, venkel, bockhorn klaver, taxuswortel

Ingrediënten van Atcom Junior-Vital:
Ruw eiwit 17,90%
Ruwe oliën en vetten 2,80%
Ruwe vezels 1,00%
Ruwe as 23,50%
Calcium 2,60%
Fosfor 1,50%
Natrium 1,70%
Magnesium 2,00%
Lysine 3,50%
Methionine 3,00%
Threonine 1,00%
Cysteïne 0,20%
Kalium 0,20%

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »