Atcom - Atcom Hepar 3kg

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: AT-5960992

De zaden van mariadistel (Silybum marianum) bevatten de actieve ingrediënten silymarin en silbinin, die de cel op betrouwbare wijze beschermen tegen gifstoffen. Bovendien bevatten deze waardevolle zaden flavoïden, die worden gebruikt vanwege hun anti-toxische, antioxiderende en regeneratieve werking op de levercellen. Artisjok (Cynara scolymus) bevat een breed scala aan leverondersteunende stoffen (waaronder cynarine) en is met succes toegediend om de lever en het spijsverteringsstelsel te ondersteunen. De interactie van deze fytonutriënten in combinatie met andere geselecteerde kruiden ondersteunt dus op natuurlijke wijze de leverfunctie en helpt beschadigde levercellen te regenereren.

Omdat de lever en het spijsverteringskanaal zeer nauw verwant zijn, bevat Hepar-B gerichte doses hooggedoseerde B-vitamines, omdat darm- en leverspanning kan leiden tot een afname van de zelfsynthese.

Hepar-B heeft een hoog gehalte aan organisch gebonden zink, omdat zink een belangrijke rol speelt in het metabolisme van veel enzymfuncties en is daarom essentieel voor het gezond houden en regenereren van de lever.

Lecithine, carnitine en cholinechloride helpen bij ontgifting en vetmetabolisme in de lever en helpen dus bij de regeneratie van de lever en verlichten het levermetabolisme.

Druivenpitten en rozenbottels in combinatie met zink, organisch gebonden selenium en vitamine E kunnen het hele immuunsysteem ondersteunen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »