Atcom - Atcom Champion-Vital 5kg

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: AT-5960973

Atcom Champion-Vital is een aanvullend voer voor paardenvoer. Atcom Champion-Vital is speciaal ontworpen voor sportpaarden, die natuurlijk het hart, de bloedsomloop, de longen en het bewegingsapparaat benadrukken. Voldoende sporenelementen, vitamines, mineralen en aminozuren verhogen de prestaties van de sportpaarden. Als er een tekort aan deze stoffen is, wordt vaak een prestatievermindering waargenomen. Bij prestatiepaarden zijn het kraakbeen, botten en ligamenten erg gestrest, dus er moeten ook voldoende micronutriënten zijn.

Helaas wordt het paardenvoer tegenwoordig niet meer voorzien van voldoende micronutriënten, wat resulteert in een tekort aan belangrijke vitale stoffen. Atcom Champion Vital is echter een goede aanvulling op paardenvoer, omdat een sportpaard de vitale micronutriënten nodig heeft. De fysieke prestaties zijn aanzienlijk verbeterd en de mentale capaciteit is aanzienlijk hoger. Vitamine E speelt een essentiële rol in Atcom Champion-Vital, en prestatiepaarden hebben het vooral nodig voor cellulaire ademhaling.

Als er niet genoeg Atcom Champion-Vital wordt toegevoegd aan het paardenvoer, kunnen spierdegeneratie, bewegingsstoornissen of zelfs leverschade optreden. Met een sportpaard is de dagelijkse behoefte duidelijk hoger dan met een "normale"? Paard. Aminozuren hebben echter een ondersteunend effect op de structuur van de spieren en het bindweefsel. Magnesium versterkt de zenuwen, verbetert het vetgebruik en verhoogt de prestaties. Koper en ijzer zijn erg belangrijk voor de bloedvorming en deze stoffen bevorderen het zuurstoftransport. Atcom Champion Vital is daarom een ​​paardenvoer dat van groot belang is voor de gezondheid van het dier. Binnen een paar dagen is de positieve samenstelling van Atcom Champion Vital paardenvoer merkbaar.

Atcom Champion Vital paardenvoer is geschikt voor alle soorten sportpaarden, het is vrijwel een allround aanbod voor prestatiepaarden. De sporthorse wordt geleverd met alle stoffen en vermindert de rusteloosheid die inherent is aan deze paarden. Bovendien is het spijsverteringskanaal van sportpaarden zwaar belast, bevat Atcom Champion Vital speciale gisten die de spijsvertering bevorderen en dit verhoogt op zijn beurt de prestaties van het paard. Naast het hoofdvoer levert Atcom Champion Vital alle benodigde voedingsstoffen en dus worden de prestaties en concentratie van sportpaarden verhoogd.

Samenstelling van Atcom Champion-Vital:
kool. Zeewierkalk, monocalciumfosfaat, gist, zeezout, melasse, magnesiumoxide, ontpit olie, suikerbietmelasse, plantaardig vet (palm), spray-cloud poeder, leiband fijne maaltijd, lijnolie, calciumcarbonaat, kaneelschors, zeewiermeel, magnesiumfumaraat, raapzaadolie, anijs, knoflook, venkel, komijn, fenegriekzaden, marshmallow

Analytische componenten:
Ruw eiwit 6,4% Natrium 2,3% Ruwe oliën en vetten 4,3% Kalium 0,3% Ruwe celstof 3,7% Lysine 4,0% Ruwe as 43,3% Methionine 2,5% Calcium 7,0% Threonine 2, 0% fosfor 3,0% cystine 0,3% magnesium 3,0%

Atcom Champion Vitale voedingsaanbeveling:

CHAMPION-VITAL is een gepelleteerd aanvullend diervoeder. Het moet dagelijks worden gemengd met het hoofdvoer voor de feeds in de opgegeven hoeveelheden. CHAMPION-VITAL voorziet het paard van alle voedingsstoffen die het nodig heeft in de intensieve trainingsfase en voor de wedstrijd.

CHAMPION-VITAL moet aan het prestatiepaard worden gevoerd met een maatbeker (= ca. 60 g) per 150 kg lichaamsgewicht gedurende de gehele periode waarin het paard intensief wordt getraind. Afhankelijk van het gewicht van een groot paard zijn er ongeveer 3 tot 4 maatbekers per dag. In elk geval moet het voeren uiterlijk drie tot vier weken vóór de wedstrijd beginnen (de vergunningen, enz.).
In tijden van verminderde training, het prestatiepaard om de voedingsbehoefte dagelijks

CHAMPION-VITAL met een hoeveelheid van ½ tot 2/3 maatbeker per 150 kg lichaamsgewicht (afhankelijk van de grootte en het gewicht ongeveer 1,5 tot 3 maatbekers) te ontvangen ontvangen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »