Atcom - Atcom Care Atemwege 12.5kg

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: AT-5961002

Veel paarden zijn gevoelig voor ademhalingsgevoeligheden. Dit kan zich manifesteren als gevolg van een stofallergie, milieuallergieën of een verhoogde gevoeligheid voor infecties in een droge hoest. In dit geval heeft het gebruik van traditioneel toegepaste ademwiet zich bewezen. Vooral bij gevoelige paarden is het zinvol om deze waardevolle kruiden door het dieet te voeren en te ondersteunen in tijden van verhoogde stress en gevoeligheid. Het geschenk van speciaal geselecteerde kruiden kan een balans van vitaliteit en lichaamseigen antilichamen vormen. Daarom gebruiken we een speciaal kruidenpollen ter ondersteuning van de luchtwegen, die een groot deel van de traditioneel gebruikte ademhalingskruiden bevat, die we blijven verrijken met zwarte komijn, fytochemicaliën en hoge doses antioxidanten.

Hydrothermisch verteerde maïs en gerstvlokken evenals structureel rijk timotheehooi vormen de basis van dit voederbakvoeder. Verrijkt met voedingsstoffen van zacht gedroogde wortelen en rode biet, is dit product van nature erg lekker. ATCOM CARE Muesli voor de luchtwegen bevat geen toegevoegde mineralen, vitamines en sporenelementen en kan daarom gemakkelijk worden gecombineerd met een mineraalvoer (bijvoorbeeld ATCOM ALLERGO-VITAL).

Vanwege het hoge aandeel kruiden in de pellet is een dagelijkse voedingshoeveelheid van 250 g bij het grote paard (ongeveer 600 kg, pony's en kleine paarden overeenkomend met de helft) voldoende voor preventieve ondersteuning of voor lichte problemen. In geval van acute problemen of kortdurende voeding kan de voedingshoeveelheid ook op korte termijn worden verhoogd. Een voedingshoeveelheid van 2 kg per dag mag echter niet worden overschreden bij het grote paard.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »