Atcom - Atcom Bronchi Rapid 4.5kg

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: AT-5960991

Atcom Bronchi-Rapid
Kruiden en voedingsstoffen rechtstreeks uit de natuur
De natuur ziet paarden tijdens hun migraties en door de seizoenen alle kruiden en grassen eten die ze nodig hebben om gezond te zijn. Kortom, onze huisdieren zijn hetzelfde gebleven als hun behoeften. De graas- en afvoergebieden die tegenwoordig beschikbaar zijn, bieden echter nauwelijks deze soortgebonden inname van kruiden en voedingsstoffen aan een paard. Vaak zijn monoculturen en grasrassen, die zijn ontworpen voor snelle groei en een hoge energiewaarde. De toenemende invloed op het milieu maakt bodems en voeder op veel plaatsen nog eenzijdiger en armer.


Atcom Bronchi-Rapid in één oogopslag
een hoge dosis mix van traditionele kruidenremedies
met propolis en zwarte komijnolie
Antioxidanten uit druivenpitten en rozenbottels ondersteunen de eigen afweer van het lichaam
Hoge doses vitamine C (10.000 mg per kg) en organisch gebonden zink (2500 mg per kg) activeren de zelfherstellende krachten

Ademhalingsproblemen met het paard
Een gebrek aan toevoer van natuurlijke mineralen en fytochemicaliën, samen met houdingsproblemen veroorzaakt door beschimmeld strooisel of slecht hooi, zorgt ervoor dat veel paarden aan luchtwegaandoeningen lijden. Sommige klachten zijn alleen seizoensgebonden, andere zijn het hele jaar door te vinden. Omdat op veel plaatsen de bewaaromstandigheden en weidegebieden niet kunnen worden gewijzigd, biedt de extra voeding van voldoende kruiden en hoogwaardige plantaardige stoffen, zoals opgenomen in Atcom Bronchi-Rapid, een oplossing.


Atcom Bronchi-Rapid voor de luchtwegen
Zoals alle Atcom-producten is Bronchi-Rapid een waardevol aanvullend paardenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en de beste biologische beschikbaarheid. Een mengsel van traditionele kruiden met zwarte komijnolie en propolis kan de ademhaling van het paard aanzienlijk verbeteren, en versterkt ook Bronchi-Rapid het afweersysteem van het lichaam. Het kan worden gegeven als aanvulling op de dagelijkse paardenvoeding, als preventieve maatregel en voor acute aandoeningen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »