Stiefel - Acute Lotion

€--,--
€--,-- Excl. btw
Merk:
Artikelnummer: STFL100868
Stukprijs: €--,-- / Stuk

Stiefel Acute Lotion is een speciale lotion voor gebruik tegen huidinfecties (vooral in het gebied van de kogel) maar helpt ook om mechanische schade (schaafwonden), zonnebrand en irritatie van de huid door jeuk (vooral in de zomer) het hoofd te bieden. Ook geschikt voor allergische paarden. Plantenextracten van brandnetel, sint-janskruid en kruidnagel ondersteunen de behandeling van de huid. De lotion wordt snel en zonder resten door de huid opgenomen, maakt deze zacht en soepel zonder vettig te maken en vormt een beschermende film die tevens beschermt tegen insecten.

Beschermt gevoelige huidgebieden en ondersteunt beschadigde delen van de huid met natuurlijke kruidenextracten. Milde actieve ingrediënten hebben een positief effect op wonden, eczeem en grootschalige huidirritaties. De lotion heeft een verzorgende werking en verbetert de soepelheid van de huid - bijvoorbeeld op het gebied van de kogels bij schurftpatiënten. Een sterke, gezonde huid voorkomt het binnendringen van mijten, schimmels en parasieten. Met brandnetel en sint-janskruid.

Toepassing:
Stiefel Acute lotion meerdere keren per dag op de aangetaste plekken aanbrengen en zachtjes inmasseren. Naar behoefte onbeperkt herhalen. Na gebruik stevig sluiten.

Let op:
Alleen voor externe toepassing. Bewaar het product op een koele en droge plaats beschermd tegen direct zonlicht. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »