Stiefel - Metabolism Herbs

€--,--
€--,-- Excl. btw
Merk:
Artikelnummer: STFL100854
Stukprijs: €--,-- / Stuk

Stiefel stofwisselingskruiden, een geselecteerd kruidenmengsel ter ondersteuning van de glucosestofwisseling. Met fenegriek, bosbessenblad, brandnetel, herderstasje, kaneel.

De geselecteerde kruiden kunnen een natuurlijk chroomgehalte hebben. Chroom is vooral belangrijk voor het metabolisme van koolhydraten, wat vooral betrekking heeft op het gebruik van suiker. Veel paarden hebben last van overgewicht. Een voer gerelateerd gebrek aan het chroomsporenelement vermindert de glucosetolerantie, wat kan leiden tot grote gewichtstoename en ook gewichtsverlies kan bemoeilijken. Met fenegriek, bosbessenblad, brandnetel, herderstasje, kaneel.

Voedingsadvies :
Paarden (600 kg lichaamsgewicht) 60 g per dag
Kleine paarden 30 g per dag
1 eetlepel komt overeen met ca. 8 gram

Herstellende behandeling gedurende 90 dagen, herhaal de behandeling indien nodig. De dosering kan verdubbeld worden in tijden van verhoogde vraag.
Droog of gebrouwen met de bouillon door het voer mengen.
Bewaar het voer op een koele en droge plaats beschermd tegen direct zonlicht. Gebruik kort na opening. Gelieve kennis te nemen van de huidige antidoping- en medicatie controle richtlijnen (ADMR) van de FM (Duitse Rijvereniging).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »