Atcom - Atcom Senior-Vital 25kg

€--,-- Excl. btw
Levertijd: Ongeveer 4 Weken
Merk:
Artikelnummer: AT-5960984

Dit voedingssupplement, gemengd met paardenvoer, voorziet uw paard van essentiële mineralen en vitamines. Vooral als uw paard oud wordt en meer vitale stoffen nodig heeft, zorgt Atcom Senior-Vital ervoor dat uw paard er voldoende van neemt. Het is geen geheim dat verouderende paarden moeten worden aangevuld met conventioneel voer naast traditioneel paardenvoer. Omdat het spijsverteringskanaal bij oudere paarden ook minder enzymen vermindert en dus de efficiëntie van het kanaal vermindert, is extra inname van mineralen, sporenelementen en vitamines nodig. Bij normaal paardenvoer zijn deze essentiële stoffen niet langer voldoende beschikbaar. Atcom Senior-Vital-supplementen, dit extra paardenvoer voorziet het paard van alle vitale mineralen, vitamines en sporenelementen. Bovendien krijgt het paard ook het belangrijke voor het opbouwen van de spieren aminozuren lysine, methionine, threonine en cystine. Lecithine en speciale gisten zijn ook aanwezig in Atcom Senior-Vital, belangrijke ingrediënten die de lever ondersteunen en de spijsvertering optimaliseren.

Atcom Senior-Vital wordt te koop aangeboden in een handige emmer. Naast paardenvoer is het voedingssupplement vrij van kunstmatige smaakstoffen en wordt het geproduceerd als een gemakkelijk te kauwen pellet. Daarom kan het middel gemakkelijk worden toegevoegd aan het gebruikelijke paardenvoer.
Atcom Senior-Vital bevat ook componenten van jodium die verantwoordelijk zijn voor de vorming van het schildklierhormoon thyroxine.


Samenstelling van Atcom Senior-Vital:
Gist, maïskiemen, tarwegraszemelen, magnesiumoxide, leiband fijne erwtenbloem, sojabonenmeel, alfalfa groene bloem, kohles. Zeewierkalk, suikerbietenpulp, zeezout, monocalciumfosfaat, lijnolie, plantaardig vet (raapzaad / kokosnoot), spray cloud poeder, melasse, glucose, calciumcarbonaat, zeewiermeel, magnesiumfumaraat, raapzaadolie
Analytische componenten van Atcom Senior-Vital
Ruw eiwit 11,6%, Ruwe oliën en vetten 5,8%, Ruwe celstof 3,5%, Ruwe as 20,7%, Calcium 2,0%, Fosfor 0,6%, Magnesium 3,0%, Natrium 1,1%, Kalium 0,5%, lysine 3,5%, methionine 3,1%, threonine 1,0%, cystine 0,3%

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »