Rapide - Bra Wash 300ml

Bra Wash is een speciaal fijn wasmiddel voor bh's en andere lingerie. De meeste bh’s zijn voorzien van elasthan en zijn juist gebaat bij een wasje.

Artikelnummer: RAP1055183

Bra Wash is een speciaal fijn wasmiddel voor bh's en andere lingerie. De meeste bh’s zijn voorzien van elasthan en zijn juist gebaat bij een wasje. Door elasthan behoudt je BH haar elasticiteit en door regelmatig wassen worden de vezels goed schoon gehouden en gaat je BH langer mee. Lingerie kan het beste gewassen worden op 30 graden, op een speciaal programma in de wasmachine of met de hand. Raadpleeg altijd eerst  het wasvoorschrift op het textiellabel!

Gebruiksaanwijzing: Handwas: Scheid witte, gekleurde en zwarte lingerie voor elke wasbeurt, sorteer op kleur. Flacon goed schudden en doe ca 30 ml BraWash in een emmer lauw water (ca 30°C) op ca 8 liter. Laat de was aantal minuten inweken en gelijkmatig onderdompelen. Spoel alles af onder lauw water en nadien onder koud water. Hang het daarna op aan het wasrek of leg ze op een handdoek te drogen. Wasmachine: Flacon goed schudden. Trommel en wasbakje goed vrij maken van wasmiddelresten. Leg daarna het kledingstuk in de trommel en doe 30 ml. BraWash in het  wasbakje. Kies het 30°C hoofdwas programma voor fijne was (raadpleeg altijd het wasvoorschrift op het textiellabel). Was je (beugel) BH altijd in een waszakje.  Zonder waszakje heb je kans dat de wasmachine beschadigd   raakt door de beugels of dat je BH verstrikt raakt in de rest van je was. Hang het daarna op aan het wasrek of leg ze op een handdoek te drogen.

Verkrijgbaar in handige verpakking met dosseerdop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »